Kézilabda
Fekete Bozsana

Válogattunk (GALÉRIA)

Publikálva: 2017.11.05 Frissítve: 2017.11.05 eSport

Megtartotta első eSportversenyét az MTK Budapest.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion adott otthont az MTK Budapest és az Esport1 rendezésében megrendezett MTK Budapest FIFA válogatóversenynek.

A regisztráció indulását követően már a hatodik napon megtelt a 128 fős létszám, igaz a végén az eseményre ennél kevesebben, 79-en érkeztek játékosok. Ennek ellenére remek hangulatban indult a verseny, amit Biró Balázs és Szegő Péter nyitott meg.
 
A tét nem volt kicsi, hiszen a torna legjobb játékosai közül kerülhet ki az MTK Budapest versenyzője a FIFA 1v1 játékmódjára. Ezen felül a már meglévő Pro Clubs csapatból többen jelen voltak, hiszen remek lehetőség volt új játékosok felfedezésére a rendezvény. A megfigyelésen túl voltak, akik megmérették magukat versenyzőként is, közülük Rácz Andris jutott a legmesszebbre, ő a nyolcaddöntőig menetelt.
 
Az idő előrehaladtával a versenyzők létszáma is fogyott, a legjobb négy között pedig elindult az élő közvetítés, amit többszáz néző követett. A tétet emelte, hogy dr. Deutsch Tamás, a Magyar Testgyakorlók Köre Budapest elnöke is a helyszí​nen tekintette meg az utolsó négy mérkőzést.
 
Az izgalmas, kiélezett találkozókon apróságok döntöttek a versenyzők között, mind a négy játékos kiemelkedő teljesítményt nyújtott, mindent beleadtak. A döntő a vártnál hosszabbra nyúlt, a szemben álló felek nem tudták a rendes játékidőben eldönteni a találkozót, a hosszabbítás is döntetlennel végződött, jöhettek a büntetők.
 
A torna legjobb négy helyezettje:
1. helyezett: Godor Donát
2. helyezett: Szilaspataki Krisztián
3. helyezett: Novák Dániel   
4. helyezett: Juhász Tamás                                                     

 

 
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!