Atlétika
Vári Péter

Tudunk mi ilyet is, ha mindenki odafigyel

Publikálva: 2020.11.08 Frissítve: 2020.11.08

Két meccs, két győzelem.

Hétvégén második fordulóját rendezték a Gyermek Kupa idei kiírásának. Két Kaszás-csapat ellen léptünk pályára. Először a fiúkkal mérkőztünk meg. Remek iramban kezdtük a találkozót, majd fokozatosan őröltük fel az ellenfelet. Végig jó hangulatban, okosan játszottak a lányok. Rengeteg kosarat szereztünk indításból. Megérdemelt győzelem lett a jutalom.

Óbudai Kaszások Boys–MTK Budapest 23-50 (2-7, 2-14, fb.: 5-5, 10-11, 4-13)

Turbucz Emma -, Vogel-Szente Lívia 5, Schmidt Gréta 1, Kerülő Hanna -, Szinovszki Bori -, Szabó Dorottya -, Pataki Gréta 7, Kendelényi Léda 11, Hallgató Abigél 12, Moldován Mira -, Virágvölgyi Flóra 12, Balog Lujza 2

Rögtön mi játszottunk újra, ezúttal a Kaszások leánycsapata ellen. Még jobb rajtot vettünk, mint az előző mérkőzésen és itt is növelni tudtuk a különbséget félidőig. A félidei büntetőzésről jobb nem megemlékezni… Ezt követően kicsit tettünk még a különbségre, de az utolsó játékrészben csúnyán kikaptunk. Itt már érezni lehetett a fáradtságot, végül tíz pont megmaradt az előnyünkből szerencsére.

MTK Budapest–Óbudai Kaszások Girls 57-47 (17-6, 20-9, fb.: 0-1, 18-12, 2-19)

Turbucz Emma -, Vogel-Szente Lívia 9, Schmidt Gréta 6, Kerülő Hanna -, Szinovszki Bori -, Szabó Dorottya 1, Pataki Gréta 25, Kendelényi Léda 4, Hallgató Abigél 8, Moldován Mira -, Virágvölgyi Flóra 4, Balog Lujza –

Kettőből két győzelem! Tudunk mi ilyet is, ha mindenki odafigyel, küzd és hajt. Le a kalappal mindenki előtt. Agresszíven védekeztünk, remekül járattuk a labdát, volt, hogy három-négy átadás után szereztünk pontot. Szép vasárnap délutánt szereztek a lányok. Így kell a továbbiakban is pályára lépni!

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!