Atlétika
Szentgyörgyi Zita

Trepák Zoltán az MTK Törökbálinthoz szerződött

Publikálva: 2015.06.17 Frissítve: 2015.06.17

Az utóbbi két évtized egyik legeredményesebb magyar kosárlabdázója, a négyszeres magyar bajnok, negyvenötszörös válogatott, a Magyar Kupában ötször győztes center, Trepák Zoltán az MTK Törökbálint együttesében folytatja pályafutását.

Bár korábban fiatalítási stratégiáról döntött a klubvezetés – melynek jegyében elbúcsúzott a kiváló játékostól, Wehner Zoltántól is –, az eredményes szereplés érdekében, teljesen mégsem maradhatott rutin nélkül az együttes. Ezt a célt szolgálja Trepák Zoltán szerződtetése, illetve a játékos pályafutását befejező Bódi Ferenc és a külföldre távozó Bihari Máté hiányában, amúgy is erősítésre volt szükség a magas poszton.

A megállapodás értelmében, és a klub koncepciójához illeszkedően a 210 cm magas, 115 kg testtömegű Trepák Zoltán a játék mellett edzőként is segíti a fiatalok nevelését.

Maga a játékos, így nyilatkozott az MTK Törökbálintba igazolásáról:

– Új lehetőség kapujában állok, amit nagyon nagy lelkesedéssel várok, hiszen egy hosszú távú, komoly koncepcióval rendelkező csapathoz kerülök. Az elmúlt húsz év tapasztalatával, tudásával és rutinjával szeretném segíteni a csapatot és játékostársaimat, azért, hogy a kitűzött célokat teljesítve, sikeres szezonokat zárjunk az elkövetkezendő években.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!