Atlétika
Jankovics Dániel

Tökéletes hétvége

Publikálva: 2015.11.16 Frissítve: 2015.11.15 Labdarúgás női

Taroltak az MTK Hungária FC fiataljai a Vasas Pasaréti úti központjában rendezett, U15-ös bajnokság B-csoportjában esedékes 7. forduló összecsapásain.

A Tóth Alexandra irányította csapat először az Astrával csapott össze, és 2-1-es győzelmet aratott. A vezetést a negyedik percben a csepeliek szerezték meg, ám a 9. percben Fehér Anna góljával egyenlített az MTK Hungária FC, majd a 14. percben Szabó Orsolya eldöntötte a három pont sorsát.

A következő mérkőzést a házigazdákkal vívták a kék-fehérek. A lányok alaposan kiadtak magunkból mindent, hiszen 5-0-ra győzték le a rendező Vasast. Kubitsch Eszter három gólt lőtt a találkozón, mellette Tóth Renáta és Keszthelyi Petra volt eredményes.

A Csepel elleni találkozó is ugyanennyi gólt hozott, végeredményben 5-0-ra nyert az MTK Hungária FC. Kubitsch ezen a meccsen is triplázott, és Szabó, valamint Tóth is betalált.

Végezetül a Kóka ellen lépett pályára a csapat, és itt sem okozott csalódást a szurkolóknak, hiszen 4-0-ra győzött. Ezen a mérkőzésen Dióssy Dorottya mesterhármast jegyzett, a negyedik kék-fehér gólt pedig Kendik Anna lőtte.

A vasárnapi, tökéletes teljesítménynek köszönhetően a fiatalok a második helyre jöttek fel csoportjukban.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!