Atlétika
Kulunics Vince

Tét nélküli meccsen sziporkázhatnak a lányok

Publikálva: 2014.11.19 Frissítve: 2014.11.19 Kézilabda

Nem sok ideje maradt Horváth Attila tanítványainak a pihenésre. A múlt hétvégi forduló után ma újból pályára lépnek, méghozzá a tabella 5. helyén álló Dunaújváros otthonában.

A legutóbb Vác ellen aratott első bajnoki győzelem óriási lendületet és önbizalmat adott az egyébként 10. helyen várakozó MTK Budapestnek. S bár nem ők a mai találkozó esélyesei, Horvát Attila azt sem tartja kizártnak, hogy meglepetést okozzanak.

- Önbizalomban nincs hiány, így – bár nem mi vagyunk az esélyesek – az sem kizárt, hogy meglepetést okozunk a Dunaújváros elleni meccsen – nyilatkozta.

A Dunaújváros csapatának ez lesz az utolsó hazai mérkőzése, nem veszik félvállról.

– Ugyan az MTK jelenleg csak a tizedik a táblázaton, mégsem vár könnyű találkozó ránk, mert a fővárosiak rutinos kézilabdázókat szerepeltetnek, ráadásul vasárnap már megszerezték első sikerüket is a váciak ellen. Ellenfelünk játékát kemény védekezés jellemzi, míg aktuális ellenfelüket igyekeznek megfontolt támadójátékkal kibillenteni. Beálló poszton erősek, s akadnak játékosaik, akik kívülről is jól lőnek, így hiába állnak csak a tizedik helyen, oda kell figyelni rájuk – olvasható Mátéfi Eszter vezetőedző nyilatkozata a kohaszkezi.hu honlapon.

NB I női kézilabda 10. forduló (18:00 óra)

Dunaújváros Kohász KA – MTK Budapest

Helyszín: Városi Sportcsarnok (Dunaújváros Eszperantó út 4.)

Élő, szöveges közvetítés.

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!