Taekwondo
Patakfalvy Luca

Tenisz: Jani Réka elődöntős Wroclawban

Publikálva: 2021.07.02 Frissítve: 2021.07.02 Tenisz

Az MTK Budapest teniszezője, Jani Réka fordulatos mérkőzésen, de végül magabiztosan jutott a wroclawi salakpályás ITF-torna elődöntőjébe.

Az MTK Budapest teniszezője, Jani Réka három szettben győzte le lengyel Weronika Falkowskát a Wrocławban zajló salakpályás ITF-torna negyeddöntőjében.

Réka első kiemelthez méltóan kezdte a találkozót, és az első szettben 2:2 után már nem engedett több játékot a 21 éves ellenfelének: a harmadik szettlabdáját értékesítve 6:2-re nyert.

A második játszmában a hazai játékos akarata érvényesült inkább, és Falkowska el is húzott 5:2-re, azonban Réka felzárkózásba kezdett, és közel járt az egyenlítéshez, de végül ellenfele nyerte a szettet 6:4-re.

A döntő felvonásban miután hozta az adogatását, egyből brékelni tudott, és 5:2-es vezetésnél már meccslabdához is jutott Falkowska szervájánál. Ezt akkor még nem tudta kihasználni, sőt a következő játékot is elvitte a hazai versenyző. Réka viszont nem szerette volna ennél hosszabbra nyújtani a mérkőzést, így Falkowska következő adogatásánál három újabb meccslabdához jutott, a másodikkal pedig élt is (6:4). Az elődöntőben a török Ipek Oz lesz az ellenfele.

ITF-TORNA, WROCLAW
Negyeddöntő

Jani Réka Luca-Weronika Falkowska 6:2, 4:6, 6:4

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!