Atlétika
Nagy Marcell

Tenisz: Fucsovics a szerb Krajinovics ellen kezd Rotterdamban

Publikálva: 2022.02.06 Frissítve: 2022.02.06

A világranglista 36. helyén álló szerb teniszező, Filip Krajinovics ellen kezdi meg a szereplést a rotterdami ATP-tornán klubunk játékosa, Fucsovics Márton.

Remekül sikerült az MTK-s Fucsovics Márton számára a tavalyi, rotterdami ATP-verseny: a keménypályás viadalon egészen a döntőig menetelt, amelyen végül a TOP 10-es Andrej Rubljov győzte le, két szettben. Az orosszal a hétfőn kezdődő versenyen is könnyedén összetalálkozhat Marci, hiszen egy ágra kerültek; ha odáig mindketten sikeresen veszik az akadályokat, akkor a negyeddöntőben találkoznak.

Sokkal könnyebb dolga azonban az első fordulóban sem lesz a magyar teniszezőnek, hiszen a világranglista 36. helyén álló Filip Krajinovics ellen kell elkezdenie hollandiai szereplést. Az egymás elleni mérleg a szerb malmára hajtja a vizet, eddig háromból háromszor legyőzte Fucsovicsot, kemény borításon azonban első alkalommal csapnak össze hétfő délelőtt.

A folytatásban a már említett Rubljovon kívül akár Felix Auger-Aliassime és Andy Murray is szembe jöhet versenyzőnkkel, így Marcinak óriási koncentrációra lesz szüksége, hogy megismételje a tavalyi szereplést.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!