Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Tenisz: fiataljaink a nyolcaddöntőig jutottak a Borsos Olivér-emlékversenyen

Publikálva: 2021.10.22 Frissítve: 2021.10.22 Tenisz

Egyesületünk tehetségei közül Kincses Kristóf és Dankó Vanesa jutott a legmesszebb a juniorok budapesti Borsos Olivér-emlékversenyén. Mindketten a legjobb 16 között búcsúztak.

Az MTK Budapest utánpótláskorú játékosai közül jó néhányan pályára léptek a Budapest Tenisz Centrumban zajló Borsos Olivér-emlékverseny. A fiúk között Kincses Kristóf, míg a lányok mezőnyében Dankó Vanesa maradt versenyben utolsóként, végül csütörtökön a nyolcaddöntő jelentette a végállomást mindkét fiatalnak a nemzetközi, juniorviadalon.

Kincses, a bolgár Iliyan Radulovtól kapott ki 6:1, 6:2-re, Dankó a negyedik kiemelt, Bartha Pannával találkozott, és 1:6, 6:4, 4:6-ra szenvedett vereséget a legjobb 16 között. Kincses Kristóf az öccse, Kolos oldalán még versenyben van párosban: a negyeddöntőben a Ludoski-Ojakaar szerb-észt kettős vár rájuk.

Klubunk reménységei közül fiúegyesben Kincses Kolos az első körben, a legjobb 32 között esett ki, míg Visontai Milánnak nem sikerült kiharcolni a főtáblára jutást a selejtező utolsó körében. A selejtezőben szintén pályára lépett Liszka Márton, Márki Marcell, Maxim Grossmann és Münster Moritz is.

A lányok versenyében Molnár Kitti és Jeck Viola a nyitókörben kikapott a főtáblán, Nagy Gréta a selejtezőben első fordulójában vereséget szenvedett

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!