Atlétika
Krizsán Xénia

Ha atléta szeretnél lenni, találkozzunk a Lantoson!

Publikálva: 2019.12.17 Frissítve: 2019.12.16 Atlétika

Klubunk atlétika-szakosztálya szeretettel várja a sportág iránt érdeklődő gyerekeket a frissen átadott, fedett Atlétikai Centrumában.

A közelmúltban új otthonra lelt klubunk atlétika-szakosztálya, és – bár a kihasználatlanságra nem lehet panasz –, szeretnénk még inkább benépesíteni a Lantos Mihály Sporttelepen található központot.

Akár már nyolcéves kortól – akár 18 évesig – várjuk az atlétika iránt érdeklődő gyerekeket, fiatalokat – árulta el szakosztályvezetőnk, Knipl István. – Az első látogatás alkalmával érdemes elbeszélgetni az utánpótlásedzőinkkel, Molnár Krisztinával, illetve Nagy Noémivel, de adott esetben én is szívesen várom az érdeklődőket. Tornacipőt, melegítőt, tornanadrágot, pólót érdemes hozni az első edzésre. Ha már esetleg atletizált korábban a gyermek, a legjobb, ha egyből az adott szakágat keresi fel. A gyerekek edzése hétfőn, szerdán és pénteken 16:30-tól 18:00-ig tart.

A csarnok – melyet néhány nappal ezelőtt adtunk át – alkalmas a vágtázók felkészítésére, köztük természetesen a gátasokéra, így aki Baji Balázs nyomdokaiba kíván lépni, itt elkezdheti a pályafutását. Helyet tudnk biztosítani a távol-, hármas-, magas- és rúdugróknak, de készülhetnek itt súlylökők és gerelyhajítók is.

Szeretettel várja tehát a jövő Krizsán Xéniáit és Nguyen Anasztáziáit Krizsán Xénia és Nguyen Anasztázia a Lantos Mihály Sporttelepen található vadonatúj, fedett Atlétikai Centrumunkban! Érdeklődni Molnár Krisztinánál, a +36 30 251-1521-es számon lehet.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!