Atlétika
Szabó Beatrix

Szülinapi ajándék Poórnak Dárdaitól (VIDEÓ)

Publikálva: 2014.11.04 Frissítve: 2014.11.09 Labdarúgás

A finnek elleni Eb-selejtező másnapján, november 15-én ünnepli 21. születésnapját. Győri születésű, élt két évet Liverpoolban. 46 első osztályú mérkőzést tudhat maga mögött, melyek során az ősszel már gólt is lőtt, vagy gólt is pilinckázott.

– Gratulálok! Tudod mihez? Kicsit kuncog.

– Igen. Igen, tudom. Meglepődtem, kicsit meg is döbbentem, hogy a kapitány úr meghívott a szűkebb keretbe. – válaszolta az újdondász válogatott telefonon feltett kérdésemre. – Örültem, hiszen a magyar nemzeti csapatról van szó, ahová nem egyszerű bekerülni. Ha lehetőségem lesz, bizonyítani szeretném a kapitány úrnak is, hogy nem érdemtelenül gondolt rám. Domonyai úr felhívott az irodájába és ott közölte a jó hírt, játékostársaimmal még nem találkoztam.

– Mit gondolsz melyik tulajdonságod volt a meghívó kiváltója?

– Talán a hozzáállásom, ami pozitív és több poszton tudtam kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani ebben az évben.

– Az ősszel, jószerivel csak kapust nem játszottál, ahol gond volt, oda állított Garami Józsi bácsi.

 

– A kézügyességem nem az igazi, inkább a mezőnyben lépek pályára. A liverpooli pályafutásom alatt jobb hátvédet játszottam, meg az utánpótlás válogatottban is. Azóta inkább belső védőként és védekező középpályásként szerepeltem. Némiképp elszoktam tőle, de nem lepett meg.

–Szép ajándékot kapsz a 21. szülinapodra.

– Nekem is nagy ajándék, de a hozzátartozóim még jobban ugráltak, jobban meglepődtek, mint én magam. – idézte fel az elmúlt órák történéseit Patrik. – Mindenki gratulált és örült.

– Patrik, az MTK-tábor nevében gratulálok!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!