Tenisz
Babos Tímea

Sima győzelem, vasárnap visszavágó

Publikálva: 2016.05.29 Frissítve: 2016.05.29

A bajnokság hetedik helyéért oda-visszavágós, kuparendszerű párharcban, a szezon utolsó hazai mérkőzésén, 33 pontos győzelmet aratott csapatunk az Óbudai Kaszások ellen.

MTK Törökbálint – Óbudai Kaszások  102-69 (29-21, 20-11, 27-23, 26-14).

Törökbálint, 100 néző

Együttesünk az első perctől kezdve uralta a mérkőzést. Az első negyed után nyolc, a félidőben tizenhét pontos előnyt tudhattunk magunkénak (49-32).

A második félidőben sem változott a játék képe, és a hálás közönségünk örömére még a száz dobott pont is meglett.

Remek volt látni, hogy Bihari Máté mellett, a fiatal játékosaink vitték a prímet. Jakab Péter 19, Horváth Kristóf 21, Boinitzer Dávid 15, Mészáros Bence 14 ponttal terhelte meg az óbudaiak gyűrűjét, de biztató teljesítményt nyújtott Szántó András és Máriás Gergő is.

A kuparendszerű párharc visszavágója vasárnap 18:00 órakor, Óbudán lesz, és minden reményünk megvan arra, hogy megszerezzük a hetedik helyet.

Szarvas Gábor vezetőedző: – Két éve veretlenek vagyunk Törökbálinton a rájátszásban. Bebizonyosodott, hogy mennyire fontos tényező a hazai pálya a bajnokság ezen szakaszában. Fiatal játékosaink idén ezt megtanulták, megtapasztalták. Jövőre törekednünk kell arra az alapszakasz során, hogy a ki-ki meccsek a mi csarnokunkban dőljenek el a play-offban. A mai mérkőzésen bizonyítottak fiatal tehetségeink. Megmutatták, hogy lehet rájuk számítani a felnőtt bajnokságban is. Nagyon büszkék lehetünk rájuk, és türelemmel kell várnunk az újabb nagy dolgokat tőlük.

A találkozóról részleteket ITT találnak!

Hajrá srácok!

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!