Tenisz
Fucsovics Márton

Short track: érmekkel jöttünk haza a Jász-kupáról

Publikálva: 2021.02.15 Frissítve: 2021.02.16 Rövidpályás gyorskorcsolya

Szépen szerepeltek fiatal gyorskorcsolyázóink.

Hétvégén rövidpályás gyorskorcsolyázóink Jászberénybe utaztak, ahol a Jász-kupán vettek részt. Junior „E” kategóriában Kiss-Gebora Flóra végig megállíthatatlan volt: fiatal sportolónk 777, 500 és 333 méteren is győzni tudott, ezzel magabiztosan nyerte az összetettet. Klubtársa, Dunay Gerda a 13. helyen zárta a versenyt.

A fiúknál Kiss-Gebora Bence ugyanebben a korosztályban két negyedik és egy harmadik helyet gyűjtött be, ezzel a végelszámolásnál épphogy lemaradt a dobogóról, negyedik helyen zárt.

A junior „D” mezőnyben Dobrán Réka három ötödik hellyel ötödik, Csörgő Lilien két hetedik és egy hatodik hellyel hatodik lett az összesített pontversenyben. A fiúknál Kun Bence Benedek 1000, valamint 777 méteren is ezüstérmes lett, így összetettben bronzéremnek örülhetett. Az eggyel idősebb korcsoportban a fiúknál Dunay Máté a kilencedik helyen zárt, míg a lányoknál Szigeti Dóra az 5., Schönborn Virág a 8. lett.

A férfiak felnőtt küzdelmében Sipos Dominik Tamás a 7. lett, míg a „C-D” korosztályban, a 2000 méteres váltóban szabálytalanság miatt kizárták együttesünket.

Short track: érmekkel jöttünk haza a Jász-kupáról

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!