Kézilabda
Szőke Szonja

Röplabda: „Színvonalasabb meccsre számítok, mint a decemberi”

Publikálva: 2021.01.14 Frissítve: 2021.01.14 Röplabda

Durst Anna szerint női röplabdacsapatunk tagjai végre ki tudták pihenni magukat a téli szünetben, de már ki vannak éhezve a játékra. Leiszt Máté tanítványai ezúttal a Vasas Óbuda ellen bizonyíthatnak.

– Hogy telt a téli szünet?

Nagyon jó volt, hogy végre tudtunk pihenni pár napot, mindenki feltöltődött. Az újrakezdés viszont nem volt könnyű, kvázi minialapozás következett: kemény kondi- és intenzív labdás edzésekkel – de ez mind hasznunkra vált.

– Csütörtökön korábbi klubod, a Vasas ellen lépünk pályára. Hogyan emlékszel vissza az ott töltött évekre?

Nyertem Magyar Kupát a Vasassal, meg több bajnoki ezüstérmet is, így nagy öröm volt, hogy az utolsó szezonban végre összejött az arany is. Szerettem ott játszani, jó volt a közösség, és még volt szerencsém együtt dolgoznom Jakub Gluszakkal is, akitől rengeteget tanultam. A kevés játékidő miatt döntöttem végül a távozás mellett, váltanom kellett.

– Milyen meccsre számítasz csütörtökön?

A Vasas több új játékost is igazolt a télen, nem ismerjük őket, és valószínűleg még ők is ismerkednek a környezettel. Mindkét csapatnak volt ideje pihenni és építkezni, ráadásul mindkét csapat ki van éhezve a játékra, emiatt színvonalasabb meccsre számítok, mint a decemberi volt.

2021. január 14. 17:15 MTK Budapest–Vasas Óbuda (Extraliga, 14. forduló); Aramis SE Futsalcsarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!