Kézilabda
Fekete Bozsana

Pozitív az összkép

Publikálva: 2020.04.18 Frissítve: 2020.04.18 Kézilabda

Női kézilabdacsapatunk jobbszélsőjével, Dávid-Azari Fruzsinával tekintettünk vissza a mögöttünk hagyott csonka szezonra.

– Mit szóltál a bajnokság lefújásához?

Ebben a helyzetben ez volt a logikus döntés. Annak viszont nem örültem, hogy nem hirdettek eredményt, ezzel az egész éves munkánk veszett kárba. Sajnos ilyen az élet, nem mindig igazságos

– Szerinted mik voltak a remek szereplés legfőbb összetevői?

Összetett kérdés. Teljesen új csapat jött össze a nyáron, amelyhez kicsit később Szani (Szöllősi-Zácsik Szandra – a szerk.) is csatlakozott. Az ő érkezése mindenképpen meghatározó volt: be tudott épülni, és remek formába hozta magát. De említhetném Tóth Esztit vagy akár a kapusainkat is, nem akarok senkit kihagyni, mindenki nagyon sokat dolgozott ebben az évben, és természetesen Vova (Golovin Vlagyimir – a szerk.) is remekül koordinálta az egészet.

– Mennyire vagy elégedett az idénybeli szerepléssel csapatszinten?

Elégedett lettem volna a hetedik hellyel, ha azt a szezon végéig meg tudjuk tartani. Ez a klub történetében is mérföldkő lett volna, csakúgy, mint a final fourba jutás a Magyar Kupában, amire szintén reális esélyünk volt.

– És egyénileg?

Ez volt az első évad, hogy a családon és a kézilabdán kívül nem volt más dolgom. Talán épp emiatt, egész kiegyensúlyozott teljesítményt tudtam nyújtani. Sosem lehetek maradéktalanul elégedett, mindig van hova fejlődni, de összességében nem volt rossz ez a szezon.

– Van hiányérzeted bármivel kapcsolatban? Volt esetleg valami, amit utólag másként csinálnál?

Voltak olyan meccsek a szezonban, amelyekből többet lehetett volna kihozni – egyénileg és csapatszinten is, de igyekszem az összeképet nézni, az pedig abszolút pozitív.

– Mi volt a szezon fénypontja?

A Ferencváros elleni döntetlen, itt a győzelem sem tűnt elérhetetlennek, vagy említhetném a Debrecen, illetve az Érd legyőzését. Ezeket az élményeket mind visszük magunkkal a következő szezonra.
 



Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!