Kézilabda
Szőke Szonja

Országos bajnokság elhalasztva

Publikálva: 2020.11.06 Frissítve: 2020.11.06 Taekwondo

Döntött a Magyar Taekwondo Szövetség.

A koronavírus okozta világjárvány miatt a november 28-ra, Dunaharasztiba tervezett országos bajnokságot bizonytalan időre elhalasztja a Magyar Taekwondo Szövetség – adta hírül a wtftaekwondo.hu.

A kialakult járványhelyzet miatt nem biztosítottak a feltételek a 2020-as országos bajnokság megrendezéséhez, ezért a Magyar Taekwondo Szövetség a szervezőkkel egyetértésben úgy határozott, bizonytalan időre elhalasztja az ob-t.

Jelenleg sem a felkészülési lehetőségek, sem a szervezési feltételek nem adottak az országos bajnokság megrendezéséhez – mondta Kiss Roland versenyigazgató. Hozzátette, a legújabb, kormány által hozott szigorítások nem teszik lehetővé a sportszakmailag optimális rendezést. – A Magyar Közlönyben megjelent szabályozások olyannyira szűkítették a lehetőségeinket, hogy már zárt kapus eseménnyé kellet volna nyilvánítani az eseményt szülők és kísérők nélkül.

Kiemelte, a tavalyihoz hasonlóan most is Dunaharaszti adott volna otthont az országos bajnokságnak, és a szervezéssel is remekül álltak, de az elnökség és a szervezők is egyhangú döntést hoztak, és a halasztás mellett tették le voksukat. A pótlásról később döntenek.

(Forrás: wtftaekwondo.hu)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!