Kézilabda
Kobela Tamara

Nincs jelentősége, de elvesztettük mindkét meccsünket

Publikálva: 2020.10.12 Frissítve: 2020.10.12

U12-es kosarasaink még nem tudják meccsen visszaadni az edzéseken tanultakat.

MTK Budapest – Török Sasmadarak 16-65 (4-16, 5-18, fb.: 2-2, 3-15, 1-14)

Földes Emma, Kendelényi Léda 2, Moldován Mira, Pataki Gréta 7, Schmidt Gréta 2, Szabó Dorottya 1, Szinovszki Bori, Turbucz Emma, Tüske Petra 3, Virágvölgyi Flóra, Vogel-Szente Lívia 1

Vasas Bolhák - MTK Budapest 55-9 (14-0, 17-3, fb.: 3-0, 9-2, 12-4)

Földes Emma, Kendelényi Léda, Moldován Mira, Pataki Gréta 2, Schmidt Gréta, Szabó Dorottya, Szinovszki Bori, Turbucz Emma, Tüske Petra 7, Virágvölgyi Flóra, Vogel-Szente Lívia

Nagyon hosszú idő után lépett újra pályára U12-es csapatunk. Azt gondolom sokunknak hiányzott már a meccsek hangulata, hogy ne csak az edzéseken mutathassák meg a gyerekek, hogy mit tudnak. Sok új lány csatlakozott a csapathoz – ennek nagyon örülünk –, akiknek még kell pár alkalom, hogy megszokják az új miliőt.

A szülők a vírushelyzet miatt nem lehettek jelen, de az Internet segítségével nyomon követhették az eseményeket. Nekik külön köszönöm, hogy minden gyermek el tudott jönni a meccsekre.

Bíztunk abban, hogy sok olyan dolgot látunk majd a pályán, amiket edzéseken gyakorltunk. Sokat azonban nem vettünk észre, így volt hiányérzetünk a nap végére. Mindkét mérkőzésünket elveszítettük, ami önmagában nem lenne gond, hiszen nem számít az eredmény, de szeretnénk azt, ha a tanultak közül pár visszaköszönne a mérkőzések alkalmával. Ehhez pedig a figyelem nagyon szükséges, ami azért be kell vallanunk az edzéseken is elkalandozik sokszor.

Gratulálok a debütálóinknak, illetve kiemelem Petrát, aki két évvel fiatalabb a korosztálynál, és így volt vezére a csapatnak.

Gyakorlunk tovább, és reméljük, hogy az idei bajnokságot be tudjuk fejezni.

 

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!