Atlétika
Szabó Beatrix

Nem bírtuk a hajrát

Publikálva: 2020.02.10 Frissítve: 2020.02.10 Kosárlabda női

Elvitte a pontokat a PINKK-Pécsi 424.

NB I A csoport, 15. forduló
TFSE-MTK–PINKK-Pécsi 424 68-77 (14-17, 28-16, 8-12, 18-32)
statisztikai lap

A TFSE-MTK együttese a női kosárlabda NB I 15. fordulójában a PINKK-Pécsi 424 gárdáját fogadta. A találkozó aligha kezdődhetett volna rémesebben: a vendégek 12-0-s rohammal kezdtek, így a negyed nagyrészét azzal töltöttük, hogy futottunk az eredmény után. Ennek ellenére az első tíz perc végén mindössze hárommal vezetett az ellenfél. (14-17)

A második negyedben elkaptuk a fonalat, és ennek köszönhetően megfordítottuk a találkozót, így a szünetben kilenccel vezettünk. (42-33)

A félidő után mindkét csapatnál akadozott a támadógépezet, így összesen 20 pont esett a mérkőzés ezen szakaszában, és ötpontos előnyből várhattuk a hajrát. (50-45)

Az utolsó negyedet sajnos sokkal jobban bírta a PINKK, hamar fordítani tudtak, és fokozatosan elléptek tőlünk, így végül elvitték a pontokat.

Magyar Bianka: – Gratulálok ellenfelünknek, alaposan felkészültek. Csapatom nem bírja még el két kulcsjátékos távollétét. Ebből a vereségből nagyon sokat szeretnénk tanulni. Olyan pillanatok döntöttek, amikor üres ziccereket hibáztunk és eladott labdákat vétettünk. Ugyanakkor büszke vagyok, hogy Boros Berta és Bernáth Réka ismételten bizonyította, hogy helye van a magyar tehetségeknek a pályán. Igyekszünk maximálisan felkészülni az előttünk álló meccsekre.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!