Atlétika
Nemes Rita

Négy viadalon vagyunk érdekeltek

Publikálva: 2020.07.16 Frissítve: 2020.07.16 Atlétika

Atlétika-versenydömping kezdődik a héten: összesen négy viadalt rendeznek szombatig, amelyeken harmincöt sportolónk küzd meg a dobogós helyezésekért.

Felkészülési atlétikaversenynek adunk otthont szombaton a Lantos Mihály Sporttelepen, amelynek egyik legfőbb célja, hogy mihamarabb visszazökkenjenek a sportolók a régi kerékvágásba a koronavírus-járvány okozta leállást követően. Férfi magasugrásban – az erőpróba legnagyobb esélyeseként – szurkolhatunk Jankovics Dánielnek is, női magasugrásban pedig Renner Luca képviseli az MTK Budapest színeit. A résztvevők továbbá gerelyhajításban és rúdugrásban mérhetik össze a tudásukat egymással.

Klasszisainkért is szoríthatunk szombaton, a TSC pályaavató távol- és hármasugró-viadalán, amelyen dr. Nguyen Anasztázia és Krizsán Xénia mellett Gazdag Florina és Szabó Beatrix egyaránt indul.

Csütörtökön zajlik az egyéni csúcsok versenysorozatának keresztelt megméretés harmadik állomása Veszprémben – hat MTK-s fiatal teszi próbára magát.

Felnőtt, junior, ifjúsági és serdülő seregszemlét tartanak pénteken Bonyhádon: a női mezőnyben nyolc, míg a férfiban három sportolónk érdekelt.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!