Kézilabda
Szőke Szonja

Minszki virágok

Publikálva: 2015.04.28 Frissítve: 2015.04.28 Ritmikus gimnasztika

A reggeli órákban útra kelt, az MTK dominanciájú ritmikus gimnasztika válogatott, a május első hétvégéjén, Minszkben rendezendő Európa-bajnokságra. A részvevő 26 ország közül 24-ként szökellhetnek a küzdőtérre a magyar gazellák.

Felnőttek-, és junior együttes kéziszer-csapat képviseli az országot Fehéroroszországban. A felnőtteknél Vass Dóra az összes szeren bemutathatja tudását, ilyeténképpen az egyéni összetettben lesz eredménye. Kis Boglárka buzogány és karika gyakorlattal járulhat hozzá a sikeres szerepléshez. Az MTK-s Kécza Daniella labda és szalag produkciója teszi teljessé a válogatott programját.

Az igazi dominancia a junioroknál jelentkezik, ahol az öt csapattagból négyen az MTK Budapest sportolói. Kis Alexandra, Pigniczki Fanni és Váray Míra mellett, Katona Hanna táncolhat a szőnyegre. (Tartalék Árkai Zsófia) Szerdán és csütörtökön pódiumedzéseken lakhatják be a sportcsarnokot. Péntektől már a kontinensviadal veszi kezdetét. Deutsch-Lazsányi Erika és Gelle Noémi edzők a fiataloktól várnak kiugró eredményt, melyre a közelmúltbéli pesaroi világkupa negyedik helyezésük fel is jogosítja őket.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!