Kézilabda
Szőke Szonja

Mindenre felkészültünk

Publikálva: 2017.03.11 Frissítve: 2017.03.11 Kézilabda

Ismét egyik közvetlen riválisával csap össze az MTK Budapest női kézilabdacsapata.

A K&H női kézilabda liga 16. fordulójában az MTK Budapest a Budaörs otthonába látogat. Golovin Vlagyimir együttese tizenegy ponttal a kilencedik, míg Mihály Attila tanítványai tíz ponttal a tizedik helyen állnak. 

Kovács Gréta, a kék-fehérek irányítója kétszer fél évet töltött szombati ellenfelünknél.

– Nem lesz könnyű meccs, két rutinos játékosa is van a budaörsieknek, akik mindig tudnak vártalant húzni. Arra is készülünk, hogy esetleg taktikailag is meglephetnek minket, hiszen az egyik legfontosabb játékosukat elvesztették. Mindenesetre bízom benne, hogy felkészültünk mindenre. 

A két csapat őszi találkozója – bár a szünetben még hat góllal vezettek a kék-fehérek – 30-30-as döntetlennel ért véget. 

–  Nehéz mérkőzésre számítok, igaz, számunkra nem is nagyon vannak könnyűek – mesélte Golovin Vlagyimir. – Tisztában vagyunk vele, hogy mostanában remekül szerepel a Budaörs, de megteszünk minden tőlünk telhetőt, igyekszünk a legjobbunkat nyújtani.

Mihály Attila, a Budaörs mestere is hasonló mérkőzésre számít, mint kollégája. 

– Az MTK jól erősített a szünetben – mondta a hazaiak vezetőedzője. – Jelena Abramovics leigazolása és Termány Rita visszatérése is érződik a csapat játékán és eredményességében. Önbizalmat adhat nekik, hogy a két kritikus posztra érkezett minőségi játékos. természetesen így sem verhetetlenek, de sokat erősödtek. Kemény, kiélezett meccsre számíthatunk ellenük.

2017. március 11. 18:00 Budaörs Handball – MTK Budapest; K&H női kézilabda liga mérkőzés, Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!