Atlétika
Krizsán Xénia

Minden kezdet nehéz

Publikálva: 2015.01.06 Frissítve: 2015.01.06 Kosárlabda női

Különösen igaz ez az MTK Budapest női kosárlabdacsapatra, amely a 2015-ös évet rögtön három mérkőzéssel kezdi.

Ezen a héten, szerdán, az NB I/A mezőnyét – veretlenül – vezető UNIQA-Euroleasing Sopron otthonában, vasárnap pedig hazai pályán, a listavégi MKB-Euroleasing Vasas ellen lép pályára, a tabella utolsó előtti helyén álló MTK Budapest.

– Erős csapat a Sopron, ezen a meccsen nem lesz teher a lányokon. Annál inkább vasárnap, a Vasas ellen, melyet ismét győzelemmel szeretnénk zárni – nyilatkozta Sztevan Csupics mester, aki a kereten belüli változásról is beszámolt. – Vincze Viktória közös megegyezéssel szerződést bontott az MTK Budapesttel, ő a CMB CARGO UNI Győr együttesében folytatja pályafutását. Jó hír viszont, hogy visszatér az NB I-es keretbe Vukov Szonja, az MTK Budapest amatőr csapatának játékosa.

A lányok a két mérkőzés között sem pihennek, hiszen  helyt kell állniuk a Hepp Kupában is, amit ráadásul ezúttal a városmajori sportcsarnokban rendeznek. Mivel tavaly az MTK nyert, idén illene megvédeniük a címet. Ellenfelük az ELTE-BEAC Újbuda csapata lesz, mely egyébként jelenleg az Amatőr női NB I Keleti csoport éllovasa. – Megpróbáljuk a maximumot nyújtani, de BEAC nem könnyű ellenfél – tette hozzá a szakember.

10. forduló

Időpont: 2015. január 7. (szerda) 17:00

UNIQA-Euroleasing Sopron – MTK Budapest

Hepp Kupa

Időpont: 2015. január 9. (péntek) 18:00

MTK Budapest - ELTE-BEAC Újbuda

11. forduló

Időpont: 2015.01.11. (vasárnap) 18:00

MTK Budapest – MKB-Euroleasing Vasas

 

 

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!