Atlétika
Nemes Rita

Miklós Edit, jelölt az „Év sportolója” címre

Publikálva: 2016.01.07 Frissítve: 2016.01.06 Sísportok

Miklós Edit ismét bekerült a legjobb három női sportoló közé, a Magyar Sportújságírók Szövetsége, hagyományos szavazásán.

Minden idők legeredményesebb magyar alpesi sízője, az olimpiai hetedik helyezett Miklós Edit  az MTK Budapest kiváló versenyzője  – ismét bekerült a legjobb három közé, az év sportolója választásán.

A Magyar Sportújságírók Szövetsége, hagyományos szavazásán a szakemberek azt a sporttörténelmi sikert értékelték, melyet tavaly, január végén ért el, a női alpesi sízők világkupa-sorozatának St. Moritz-i lesiklóversenyén, amikor a dobogó harmadik fokára állhatott.

A szavazást 58. alkalommal kiíró Magyar Sportújságírók Szövetsége, az egyes kategóriák legjobb három jelöltjét kedden hozta nyilvánosságra. A sorrend, 279 voks alapján alakult ki.

A férfiaknál, a világbajnok úszó, Cseh László, a vívó, Imre Géza és az autóversenyző, Michelisz Norbert, a nőknél pedig Miklós Edit mellett, a világbajnok úszó, Hosszú Katinka és a kajakos, Kárász Anna került az első három közé.

A kategóriák győzteseit az M4 Sport, „Év sportolója” gálán hirdetik ki, január 14-én, csütörtökön, a Nemzeti Színházban.jelölt az 

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!