Atlétika
Jankovics Dániel

Matterhorn jege

Publikálva: 2015.07.07 Frissítve: 2015.07.07 Sísportok

Miközben a napokban megjárta a Matterhornt, térdműtéte után már gőzerővel készül a harmadik halmazállapot meghódítására az MTK Budapest Világkupa bronzérmes sízője. Miklós Edit stábja összeállításában is a csúcsra tör.

– Már jó ideje megkezdődött a nyári felkészülés. Remekül haladok, a műtött térdem is jól bírja a terhelést, sízés közben sem zavar. – számolt be hivatalos rajongói oldalán Miklós Edit.

– Az idei szezonra a csapat picit kicserélődött. Az erőnléti edzőm Zakariás Zsolt, aki már évek óta segíti a pályafutásom, idén is együtt dolgozunk tovább. Benjamin Ikache fizioterapeutám, a tavalyi szezonhoz hasonlóan idén is előkészíti és lazítja az izmaimat. Sportpszichológusom, Vúra Márta védőburkot von körém és segít, hogy fejben is mindig jól tudjak teljesíteni. A csapat új tagjai Walter Hubman síedző és Renato Gaspar szervízember (waxmester). Walter többek között Ivica Kostelic és a svájci férfi Világkupa csapat edzője volt, Gaspar pedig a szlovén férfi csapatnál dolgozott segédedzőként. Felfrissült, új erővel vágunk neki az új szezonnak! – jelentette az MTK sízője.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!