Kézilabda
Kobela Tamara

Már csak egyet kell aludni

Publikálva: 2019.07.08 Frissítve: 2019.07.08 Atlétika

Holnap rendezik a Gyulai István Memorialt.

Hétfőn, egy nappal a 2019-es Gyulai István Memorial előtt tartottak sajtótájékoztatót a verseny szervezői a székesfehérvári Magyar Király Hotelben. A rendezvényt Gyulai Márton versenyigazgató nyitotta meg, majd Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András, valamint a szervezőbizottság elnöke, Deutsch Péter bejelentették, hogy új, 1+2 éves megállapodást írtak alá, ami lehetővé teszi, hogy továbbra is Székesfehérvár adjon otthont a rangos versenynek.

Ezt követően a jelenlévők olyan világsztároktól kérdezhettek, mint a kétszeres olimpiai bajnok hármasugró, Christian Taylor, vagy a női 100 gát világcsúcstartója, Kendra Harrison.

A kék-fehér színeket a keddi versenyen ketten is képviselik: Nguyen Anasztázia, valamint Krizsán Xénia is távolugrásban indul a viadalon. Előbbi még csak pár éve foglalkozik komolyan ezzel a számmal, de máris az ország egyik legjobb ugrójává nőtte ki magát 6,63 méteres egyéni csúcsával, amelyet idén ért el. Xéni fő száma a hétpróba – amelyben Götzisben olimpiai kvótát szerzett –, ám 6,26 méteres egyéni csúcsával a távolugrók mezőnyében is lehet keresnivalója.

Az MTK-s lányok száma 16:55-kor kezdődik, a részletes időrend ITT olvasható.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!