Atlétika
Nagy Marcell

Magyarország – Grúzia (U17) 2-2 (1-1)

Publikálva: 2015.10.30 Frissítve: 2015.10.29 Labdarúgás

A magyar U17-es válogatott az utolsó pillanatokban kapott góllal 2-2-es döntetlent játszott Grúziával a hazai rendezésű Eb-selejtezőtorna utolsó játéknapján, így lemaradt a továbbjutásról.

Magyarország – Grúzia 2-2 (1-1) fiú U17-es labdarúgó Eb-selejtező mérkőzés, Pancho Aréna

Magyarország: Bese Balázs – Pratsler Benjámin, Virág Ákos, Gajda Márkó, Deutsch László – Stoiacovici Dávid, Kiss Bence - Tímári Norman, Palincsár Martin, Lakatos István (Németh Gergő, 61.) – Kundrák Norbert

Gólszerzők: Tímári (22.), Virág (44.)

– Borzasztóan csalódott vagyok, mert a három mérkőzésen nyújtott teljesítményünk alapján ott lett volna a helyünk a továbbjutók között, mégis kevesebb pontot gyűjtöttünk, mint a riválisaink – értékelt a lefújás után az mlsz.hu-nak Szélesi Zoltán.
– Csapatszinten a lehető legjobban felkészültünk mindhárom találkozóra, megvalósítottuk a pályán, amit elterveztünk, de a játékunkból hiányzott az az apró plusz, amivel magunk javára tudtuk volna eldönteni a meccseket. Sokat fejlődött a csapat az utóbbi hónapokban, de sajnos a hibák számát nem tudtuk olyan szintre csökkenteni, hogy megnyerjük azokat a mérkőzéseket, amelyek a játék alapján nekünk állnak. Csak magunkat okolhatjuk a kudarcért, ez a torna megmutatta, hogy mi az, amiben további fejlődésre van szükség ahhoz, hogy az eredményesség terén előrelépjünk. 

(Forrás: mlsz.hu)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!