Atlétika
Szabó Beatrix

Kizárólag MTK játékosok képviselik hazánkat a FED Kupán

Publikálva: 2015.02.03 Frissítve: 2015.02.03 Tenisz

A február 4. és 7. között zajló torna érdekessége, hogy a magyar csapatot kizárólag MTK-s teniszezők alkotják. Mégpedig Babos Tímea, Jani Réka, Bondár Anna és Gálfi Dalma.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Babos Tímea is ott lesz a budapesti V. FED Kupán, a magyar csapatban. Ez pedig azt jelenti, hogy a nemzeti csapat a legerősebb felállásban küzdhet.

A február 4. és 7. között zajló torna érdekessége, hogy a magyar csapatot kizárólag MTK-s teniszezők alkotják. Mégpedig Babos Tímea, Bondár Anna, Jani Réka és Gálfi Dalma.

Üröm az örömben, a szintén MTK-s Stollár Fanny számára, hogy Babos nevezésével, az eredetileg tervezett csapatból kimaradt.

Juhász Gábor, szövetségi kapitány jelentős esélyt lát az „A" csoport első helyének megszerzésére a szerb és az osztrák ellenfél ellen.

– A Babos Tímea (92.), Jani Réka-Luca (290.), Gálfi Dalma (617) és Bondár Anna (652) összeállítású négyes, rendkívül fiatal csapat, de a legnagyobb játékerőt nyújtó összeállítás a hazai teniszfronton – nyilatkozta Juhász Gábor, kapitány.

A csoportmeccsekre február 4. és 6. között kerül sor, a rájátszás pedig 7-én lesz. Babosék február 4-én, délután kezdenek a szerbek ellen.

Időpont: 2015. február 4-7.

Helyszín: 1146 Budapest Dózsa György út 1. (Syma Rendezvény és Kongresszusi Központ)

Kizárólag MTK játékosok képviselik hazánkat a FED Kupán

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!