Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Kiütéses győzelem a Kecskemét ellen

Publikálva: 2020.02.26 Frissítve: 2020.02.25 Kosárlabda női

Hamar eldöntöttük a pontok sorsát.

Amatőr NB I piros csoport, 17. forduló
MTK Budapest–Kecskeméti Kosárlabda Club 82-46 (20-16, 30-14, 19-9, 13-7)
statisztikai lap

Női kosárlabdacsapatunk a bajnokság 17. fordulójában a 13. helyen álló Kecskeméti Kosárlabda Clubot fogadta. A 4. fordulóban már találkoztunk a dél-alföldi alakulattal, akkor magabiztos győzelmet arattunk.

Ezúttal mindössze az első negyed volt szoros, melynek végén négy pont volt az előnyünk, de ezután begyújtottuk a rakétákat, és a félidőben már 50-30-ra vezettünk.

A harmadik felvonásban végleg leszakítottuk a kecskemétieket, közelről is remek százalékkal dobtunk, sőt a triplákat is hatékonyan értékesítettük. Az utolsó negyed pusztán formalitás volt, mindenki pályára tudott lépni együttesünkből, és végül 82-46-os győzelmet arattunk.

Külön öröm, hogy Pál Szandra, Gocsman Ágota, Gróf Tímea, Gróf Júlia, Szeitl Vanessza és Koch Dóra is legalább 10 ponttal hozzájárult a sikerhez.

Nagy Dóra: – Nagyon nagy pozitívum, hogy mindenki pályára került, és rendkívül örülök annak, hogy hatan is 10 pont fölé jutottak. Gocsman Ágota decemberben csatlakozott a csapathoz, úgy érzem, megtaláltuk a helyét, és kezd formába lendülni. Mellette sok jó egyéni teljesítmény volt, ezért a második negyed után már nem kellett izgulnunk.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!