Kézilabda
Török Lilly

Kitaposott ösvényen (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2018.08.26 Frissítve: 2018.08.25 Kézilabda

Leendő kölcsönjátékosunkról, Bánfai Kíráról írt az utanpotlassport.hu.

A korábbi évek bevált gyakorlatát követve az idén is klubunkat erősíti kölcsönben az FTC-Rail Cargo Hungaria két ifjú tehetsége: ezúttal Bánfai Kíra és Tóth Nikolett bizonyíthat kék-fehérben. Mindketten augusztus 27-én csatlakoznak Golovin Vlagyimir együtteséhez, mivel nem is olyan régen még az ifjúsági kézilabda-világbajnokságon szerepeltek, nem is rosszul.


– Gyönyörű két hét volt, csak azt sajnáljuk, hogy így lett vége. Természetesen így is szép az eredmény, de jobb lett volna, ha arannyal végződik ez a kaland. Ezért egyelőre kicsit negatívak az érzéseink. Azon gondolkozunk, hogy mi lett volna, ha… Persze valószínű, hogy idővel nagyon büszkék leszünk erre az ezüstre – mesélte Bánfai Kíra.

Bánfai Kíra és Tóth Nikolett előtt ott lebeghet Faluvégi Dorottya, Háfra Noémi és Márton Gréta példája is, mindhárman az MTK-ban pallérozódtak kölcsönben, majd a Ferencváros alapemberei lettek.

– Bízom benne, hogy az MTK-val csapatszinten is jól sikerül a szezonunk. Várom már, hogy elkezdődjön a bajnokság, szeretnék minél többször pályán lenni, és a lehető legtöbbet fejlődni. Nagy vágyam ugyanis, hogy egy nap visszatérjek a Fradi felnőttcsapatába – ismerte el az ifjú jobbszélső.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!