Kézilabda
Szőke Szonja

Kilenc ponttal nyert a Győr

Publikálva: 2020.02.17 Frissítve: 2020.02.17 Kosárlabda női

Nem játszottunk jól.

Női kosárlabda NB I A-csoport, 19. forduló, Széchenyi István Egyetemi csarnok
UNI GYŐR MÉLY-ÚT-TFSE-MTK Budapest 81-72 (18-19, 17-15, 23-17, 23-21)

Jól indult a mérkőzés, hiszen az első negyed után – bár szorosan alakult a tíz perc – egypontos vendégelőnnyel mehettek a padhoz a csapatok.  A második játékrésztől magára talált az UNI Győr, és előbb kettő, majd hatpontos előnyt csikart ki a második és harmadik etepban, végül a negyedikben 23-21-re nyert, ezzel a mérkőzés is a hazaiaké lett.

Játékosaink közül a két Jenkins 20-20, Doktor Anna 12, Arszenics 10 pontig jutott. A hazaiak 45.5, mi 34.9 százalékkal dobtunk.

Merim Mehmedovics, az UNI GYŐR MÉLY-ÚT vezetőedzője: – Nagyon jól dolgozott a csapat, ezzel egyébként szerdán sem volt gond. Ott sajnos kikaptunk, ezúttal viszont fontos győzelmet arattunk. Menni kell így tovább.

Magyar Bianka, a TFSE-MTK Budapest vezetőedzője: – Nem játszottunk jól, csapatként voltunk gyengébbek. Kevés labdát szereztünk, kevés asszisztunk volt, így pedig nem lehet nyerni. Ráadásul a győrieknél a légiósok is extra teljesítményt nyújtottak. Elnézést kell kérnem szurkolóinktól a teljesítményünk miatt.

Raksányi Krisztina, az UNI GYŐR MÉLY-ÚT játékosa: – Mint a falat kenyér, úgy kellett ez a siker. Minden labdáért, pontért meg kellett harcolni, de örülök, hogy ezt a küzdést siker koronázta. Reméljük, innen elindulunk felfelé.

Doktor Anna, a TFSE MTK Budapest játékosa: – Nem bírtuk a szünet után ellenfelünk spanyol és amerikai játékosa által diktált iramot. Sajnáljuk a vereséget, mert ennél sokkal jobb teljesítményre vagyunk képesek.

Kilenc ponttal nyert a Győr

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!