Atlétika
Nemes Rita

Kézilabda: Szabó Laura ebben a szezonban már nem lép pályára

Publikálva: 2022.05.05 Frissítve: 2022.05.04 Kézilabda

Beállósunk lábközépcsontja tört el az egyik edzésen.

Szabó Laura az elmúlt heti Vasas SC győzelemből sem tudta már aktívan kivenni részét, hiszen a lelátóról izgulhatott csapattársaiért, és sajnos ebben az idényben már nem lehet a többiek segítségére. Lala lábközépcsontja az egyik edzésen eltört, melynek részleteit ő maga fejtette ki.

‒ Még április végén, az egyik edzésen bemelegítő játék közben a nagy fittball oldalára léptem rá, és nagyon nagyot estem. Sem én, sem a társaim nem gondolták, hogy ekkora baj lesz ebből, hiszen ekkor még jót nevettünk az ügyetlenkedésen. Ám amikor lábra álltam, sejtettem, hogy nincs minden rendben, szúró fájdalmat éreztem.

Laurának ismerős volt a fájdalom, hiszen négy éve a másik lábfejében érzett hasonlót, akkor fáradásos törést diagnosztizáltak a sportolónál. A szerencsétlen történés másnapján fekvőgipszet kapott játékosunk, hiszen megállapították, hogy a lábközépcsontja törött el. Egy hétre rá pedig járógipszre cserélték azt. Laura legközelebb május végén megy röntgenvizsgálatra, ahol, ha minden eredmény pozitív, akkor leveszik a gipszet, és kezdődhet számára a gyógytorna. A munka azért nem állhat meg, arról mesélt beállósunk, hogy milyen feladatokat tud elvégezni addig a csapattal.

‒ A hét elején már tudtam csatlakozni a lányokhoz, igaz, hogy csak én csak törzserősítést tudok végezni a konditeremben, de nagyon jó együtt edzeni velük. Ezen kívül a meccseken kint vagyok, és a lelátóról szurkolok nekik a hátralévő találkozókon.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!