Atlétika
Krizsán Xénia

Kézilabda: Rangadóval folytatjuk

Publikálva: 2021.04.02 Frissítve: 2021.04.02 Kézilabda

A K&H női kézilabdaliga 17. fordulójában a Kisvárdát fogadjuk.

Majd egy hónap kihagyás után szombat este ismét pályára lép női kézilabdacsapatunk: Golovin Vlagyimir tanítványai a Kisvárda Master Good SE-t látják vendégül az Elektromos-csarnokban. A két együttes januári összecsapása elképesztő izgalmakat hozott, Szöllősi-Zácsik Szandra az utolsó másodpercekben szerezte meg csapatunk győztes gólját.

A tabellára pillantva bátran nevezhetjük rangadónak a szombati összecsapást, mivel a mieink a hetedik, ellenfelünk a nyolcadik helyről várja azt. Hozzátartozik ugyanakkor az igazsághoz, hogy együttesünk kilenc ponttal többet gyűjtött Mihálffy Adriennéknél, így a papírforma inkább a mieink mellett szól. Januárban azonban már láthattuk, mennyit ér a papírforma…
A Kisvárda legeredményesebb játékosa a 16 meccsen 72 gólt jegyző Szabó Nina, míg nálunk a 16/111-es mutatóval büszkélkedő Pál Tamara a házi gólkirály.

Hasonlóan szoros meccsre számítok, mint idegenben – árulta el vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – Hosszú kihagyás után lép pályára mindkét csapat, ilyenkor nagyon nehéz felmérni a játékosok formáját. Remekül felkészített együttes a Kisvárda, de mindenképpen szeretnénk itthon tartani a két pontot.

A szombati mérkőzésen Bíró Ádám és Kiss Olivér fújja a sípot, a hivatalos személyek Bonifert Ferenc és Oláh Viktor lesznek. A találkozót klubunk Youtube-csatornáján élőben közvetítjük.

2021. április 3. 18:00 MTK Budapest–Kisvárda Master Good SE (K&H liga, 17. forduló); Elektromos-csarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!