Karate
Hárspataki Gábor

Kézilabda: rangadó következik Dunaújvárosban

Publikálva: 2024.05.02 Frissítve: 2024.05.01 Kézilabda

Győzelem esetén a tabella hetedik helyére ugorhat csapatunk.

Szombaton idegenbeli rangadóval folytatódik csapatunk számára a pontvadászat, Dunaújvárosban szerepelünk 17:00 órától. Ha visszagondolunk a két együttes novemberi összecsapására, egyáltalán nem a rangadó szó jut eszünkbe róla, de abban biztosak lehetünk, hogy teljesen más mérkőzés vár a mieinkre, mint az őszi volt. Az odavágón ugyanis magabiztos játékkal, 35-24-re győztük le a dunaújvárosiakat.

A DKKA azóta változásokon ment keresztül, hiszen Rapatyi Tamástól Paic Róbert vette át a karmesteri pálcát, a váltás éppen a tőlünk elszenvedett vereség után történt. A Dunaújvárosnak van miért visszavágnia nekünk, készülhetünk arra, hogy nagy csatára fognak késztetni minket. Ráadásul a tabellán egy ponttal előttünk állnak a piros-fehérek, tizennyolc ponttal a hetedikek, mi pedig tizenhéttel a nyolcadik helyen vagyunk jelenleg. A mieink a dobogóért harcoló Debrecennel játszottak legutóbb, addig a DKKA a DVSC SCHAEFFLER riválisával, a mosonmagyaróváriakkal mérte össze magát, 43-26-ra kikaptak.

Vágó Attila: ‒ Egyértelmű célunk a szombati mérkőzésen, hogy két ponttal távozzunk. Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Dunaújváros hazai pályán nagyon erős, de bízom benne, hogy a csapatunk ezt az akadályt is meg fogja tudni ugrani.

K&H Liga női kézilabda-bajnokság, 21. forduló

2024. május 04. 17:00, Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

Dunaújvárosi KKA‒MTK Budapest

Játékvezetők: Bócz L., Wiedemann V.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!