Atlétika
Krizsán Xénia

Kézilabda: Irány Székesfehérvár!

Publikálva: 2021.02.26 Frissítve: 2021.02.26 Kézilabda

A K&H liga 14. fordulójában az Alba Fehérvár KC otthonába látogatunk.

A szezont döcögősen kezdő, ám az edzőváltás óta egyre inkább magára találó Alba Fehérvár lesz női kézilabdacsapatunk ellenfele vasárnap délután. A két együttes legutóbb a nyitófordulóban találkozott, akkor 35-28-ra tudtunk nyerni az Elektromos-csarnokban.

Józsa Krisztián tanítványai 14 meccset követően a kilencedik helyet foglalják el a tabellán, öt győzelemmel és kilenc vereséggel a nevük mellett. A mieink mérlege nyolc győzelem, egy döntetlen és öt vereség, ami pillanatnyilag a hatodik helyhez elég.

Vasárnapi ellenfelünk legeredményesebb játékosa a 13 meccsen 73 találatot jegyző Triscsuk Krisztina, míg nálunk a 14/103-as mutatóval büszkélkedő Pál Tamara a házi gólkirály.
Az edzőváltás óta volt pár jó meccse a Fehérvárnak, többször nyert idegenben is. Erős társaság, de mi ezúttal is igyekszünk a maximumot kihozni magunkból. A védekezésünk mindenképpen keményebb kell, hogy legyen, mint a Fradi ellen, és a technikai hibák számát is csökkentenünk kell – vélekedett vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir.

A vasárnapi mérkőzésen Hargitai Gábor és Markó Gábor fújja a sípot, a hivatalos személyek Kosztend Szabolcs és Németh Csaba lesznek.

2021. február 28. 18:00 Alba Fehérvár KC–MTK Budapest (K&H liga, 14. forduló); Köfém-csarnok

A mérkőzés itt követhető élőben.


 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!