Atlétika
Nemes Rita

Kézilabda: Anna Kekezovity is kék-fehérben folytatja

Publikálva: 2021.05.31 Frissítve: 2021.05.31 Kézilabda

Orosz válogatott jobbátlövővel erősítünk.

Alakul a 2021/22-es szezon kerete: Anna Kekezovity mindenben megegyezett klubunkkal, a következő idényben már az MTK Budapestet erősíti!

Először Vova keresett meg, sokat beszélgettünk, majd megkérdezte, hogy lenne-e kedvem az MTK-ban játszani. Nem kellett sokat gondolkoznom: ismerem a csapatot, játszottam ellenük korábban, és láttam, mennyit fejlődtek az elmúlt pár évben. Izgatottan várom a következő szezont!

Anna Kekezovity, leánykori nevén Anna Punyko – így talán többen ismerik a kézilabda világában–, Krasznodarban született, játszott többek között a Rosztov Donban, illetve a DVSC-ben is, és 41-szeres orosz válogatottnak vallhatja magát.

A legszebb emlékem az orosz bajnoki cím megszerzése a Rosztovval, nagyon szép időszak volt az életemben, de említhetném akár az EHF-kupa ezüstérmet is, az is nagy élmény volt – idézte fel a múltat Anna.  

A 32 éves jobbátlövő két kislány büszke édesanyja: Léna hét éves, Szofija alig egy. Anna immár teljes erőbedobással azon dolgozik, hogy százszázalékos állapotban térhessen vissza a pályára.

Sokoldalú játékosnak tartom magam, a támadásból és a védekezésből is szeretem kivenni a részem. Sok munka vár még rám, de már elkezdtem a felkészülést, hogy a lehető legjobb formában csatlakozhassak a lányokhoz.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!