Atlétika
Krizsán Xénia

Kék-fehér alapokon nyugvó siker

Publikálva: 2016.03.17 Frissítve: 2016.03.16 Labdarúgás

Felkészülési találkozón háromgólos győzelmet aratott a magyar U18-as válogatott Dánia ellen. Az MTK Budapest játékosai főszerepet vállaltak a sikerben.

A fővárosi kék-fehér klub futballistái közül Demjén Patrik, Szalai András, Nagy Zsombor, Bayer Bence, Hinora Kristóf, Takács Roland és Vogyicska Bálint is tagja volt a győztes csapatnak. Bayer és Vogyicska a gólszerzők közé is feliratkozott.

U18-as felkészülési mérkőzés:

Magyarország – Dánia 3–0 (3–0)

Magyarország: DEMJÉN PATRIK – Tóth Dávid, SZALAI ANDRÁS, Tóth Bence, Gergényi Bence (NAGY ZSOMBOR, 81.) – BAYER BENCE, VOGYICSKA BÁLINT (HINORA KRISTÓF, 46.), Tajti Mátyás (Szabó Bence, 60.) – Kovács Dávid (Tömösvári Bálint, 60.), TAKÁCS ROLAND (Bíró Ákos, 63.), Dragóner Filip (Kamarás György, 46.)
G: Bayer (7.), Dragóner (30.), Vogyicska (41.)

(Csupa nagybetűvel az MTK Budapest játékosai)

Oscar Corrochano szövetségi edző, így nyilatkozott a mérkőzésről:

– Az első félidőben jól játszottunk, több kiemelkedő egyéni teljesítmény is segítette a csapatot, emellett hatékonyan használtuk ki az adódó lehetőségeket. A második félidő jelentős részében a dánok irányítottak, de ebben közrejátszott az is, hogy nagyon sokat cseréltünk a szünet után. Elégedett vagyok az eredménnyel, és nagyrészt a mutatott játékkal is, kíváncsian várom a csütörtöki összecsapást, amikor azok a labdarúgók is lehetőséget kapnak, akik most kevesebbet játszottak, vagy egyáltalán nem kaptak lehetőséget a bizonyításra. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!