Karate
Hárspataki Gábor

Karate: egyik karatékánk sem jutott tovább a csoportköréből

Publikálva: 2022.09.02 Frissítve: 2022.09.02 Karate

Az első versenynapon Baranyi Zsófia és Hárspataki Gábor lépett tatamira.

A bakui karate Premier League pénteki napján két sportolónknak drukkolhattunk. Elsőként ‒ 13:00 órától ‒ Baranyi Zsófia kezdte meg a versenyzést az azeri fővárosban, majd 14:30 órától már Hárspataki Gáborért szoríthattunk.

Baranyai Zsófia az -55 kilogrammosok között, csoportjában japán és brazil ellenféllel nézett szembe. Az első találkozót a japán Shiori Nakamura ellen vívta, és 3-1-re elveszítette a párharcot. A második ütközet a brazil Valeria Kumizakival szemben 1-0-s kék-fehér győzelemmel zárult. A csoporteredmények tükrében Zsófi második lett, vígaszágon ugyan lett volna még esély, ám a további eredmények alakulása után, sajnos ott sem folytathatta tovább a versenyzést sportolónk.

Hárspataki Gábor a -75 kilogrammosok mezőnyében szerepelt. A csoportmeccsek során portugál és olasz ellenfelet kapott sportolónk. Hársi a portugál Tiago Duarte ellen kezdett, 1-1-es végeredménnyel záruló párharcon a portugál versenyzőt hozták ki győztesként a bírók. A második összecsapáson az olasz Lorenzo Pietromarchi ellen 5-1-es vereséget szenvedett karatékánk, akinek így nem sikerült győzelmet aratnia Bakuban.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!