Atlétika
Nemes Rita

Izgalmas július áll az úszók előtt

Publikálva: 2015.07.05 Frissítve: 2015.07.05 Úszás

A héten, Győrben lezárult felnőtt országos úszóbajnokság és országos korosztályos, békatalálkozó sikerei után is számos komoly megmérettetés áll az MTK úszószakosztályának versenyzői előtt a következő hónapban.

A kék-fehérek különítménye Hódmezővásárhelyen készült az elmúlt héten, míg Ollé Mónika, Bokors Blanka, Illés Fanni, Kertész Tímea és Seres Edwin a felnőtt ob-n állt helyt, a legkisebbek pedig az országos békatalálkozón szerepeltek. 

Az elkövetkező hetekben is számos feladata lesz a Majoros Róbert által vezetett szakosztálynak, hiszen júliusban több rangos versenyen szerepelnek az MTK sporolói: jövő héten, július 10-12. között Hódmezővásárhelyen zajlik az országos delfin bajnokság, jűlius 16-19. között Miskolcon a gyermekek korosztályos ob-ja, majd 22. és 25. között Egerben rendezik az országos ifjúsági bajnokságot. Utóbbi igazán komoly, nyílt, nemzetközi megmérettetés, melyet a Nemzetközi Úszó Szövetség kvalifikációs események minősített. 

A szakosztály vezetője az összes viadalra több érmet, köztük aranyakat jósol: az MTK fiatal úszói az összes korcsoportban bizonyíthatnak, összemérhetik tudásukat az ország többi, élvonalbeli reménységével. 


 

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!