Atlétika
Nagy Marcell

Ismét kifogott rajtunk a Kisvárda (GALÉRIA)

Publikálva: 2018.12.15 Frissítve: 2018.12.20 Labdarúgás

Pont nélkül zártuk az ősz utolsó fordulóját.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Kisvárda Master Good–MTK Budapest 1-0 (0-0)

Kisvárda Várkerti Sporttelep, 1174 néző

Vezette: Radványi Ádám (Varga, Ring, Márkús, Szőts, Molnár)

Gólszerző: Ilics (77.)

Sárga lap: Lucas (45.), illetve Pintér (16.), Lencse (81.)

Kisvárda Master Good: Felipe – Melnik, Ene, Vári, Beriosz – Lucas, Karasyuk – Ilics (Negrut, 90.), Milevszki (Gosztonyi, 80.), Sassá (Protics, 89.) – Horváth

Vezetőedző: Dajka László

MTK Budapest: Kicsak – Katona (Kulcsár, 86.), Baki, Pintér, Szelin – Gera (Farkas, 78.), Bognár, Vass, Vogyicska (Lencse, 79.), Schäfer – Torghelle

Vezetőedző: Feczkó Tamás

Szakadó hóban kezdtük Kisvárdán az OTP Bank Liga idei utolsó fordulóját. A zord körülményekkel nehezen birkóztak meg a csapatok, a találkozó elejét sok apró picit hiba és kevés veszélyes támadás jellemezte. Az első kapura lövésig a 12. percig kellett várni, ekkor Bognár kínálta meg távolról Felipét, akinek nem okozott különösebb gondot a lövés.

Az első Kisvárda helyzetet a 26. percben láthattuk, amikor jobb oldali támadást követően Sassá fejelhetett, ám Kicsak bravúrral hárított. Öt perccel később Sassá távolról próbálkozott, lábbal, de erős próbálkozása elkerülte a kaput.

Ezt követően a jobb oldalon vezettünk gyönyörű akciót, melynek a végén Vogyicska adhatott be, azonban sajnos senki nem tudott lövésig eljutni a hazai tizenhatoson belül. A játékrész végéig újabb jelentős lehetőség nem alakult ki, így gólnélküli döntetlennel mehettek pihenni a csapatok.

A második félidő első lehetősége a hazaiak előtt adódott: Ilics lépett meg a jobb oldalon, majd éles szögből, jobbal a hosszút célozta meg, Kicsak azonban leért. Három perccel később Katona beadását követően Torghelle fejesénél Felipének kellett védenie.

Sanyi a 60. percben ismét veszélyeztetett, de a várdai hálóőr ezúttal is védett, a kipattanó labda pedig Váriról épphogy nem pattant be a kapuba. A fehérmezesek nem tudtak ezután sem felszabadítani a játékszer Szelinhez került, aki jobbal a rövid oldali kapufát találta el.

A 66. percben a Kisvárda is megszerezhette volna a vezetést, szerencsére viszont Horváth fejese elkerülte a kapunkat a hazaiak szöglete után. Három perccel ezután mi végezhettünk el sarokrúgást, Baki fejesét remek reflexmozdulattal tornázta ki a léc alól Felipe.

A 77. percben megszerezte a vezetést a Kisvárda: Horváth fejelte le a felívelt labdát a jobb szélre, ahol Ilics gyűjtötte be azt, és a hosszúba passzolt. 

A bekapott gól után Farkast, Lencsét és Kulcsárt is a pályára küldte Feczkó Tamás az egyenlítés megszerzése érdekében. A hajrában végig mi támadtunk, azonban az utolsó passzaink pontatlanra sikeredtek, vagy a hazai hátvédek blokkolták próbálkozásainkat.  Hiába küzdöttünk az utolsó percekig, nem tudtunk gólt szerezni, így pont nélkül zártuk az őszi szezon záró összecsapását. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!