Kézilabda
Szőke Szonja

Ismét fővárosi rangadó a HPCL-ben

Publikálva: 2020.11.27 Frissítve: 2020.11.27 eSport

Nagycsapatunk az éllovas után az eddig nyeretlen Vasas SC Sportbusz ellen lép pályára, ameddig FIFA akadémiánkra ismét négy találkozó vár a harmadik divízióban.

November 29-én, vasárnap a Magyar Pro Clubs Bajnokság negyedik játéknapján mérkőznek meg pro clubs játékosaink.

K&H MNEB HPCL I. osztály - 3. forduló

  • MTK Budapest esport–Vasas SC Sportbusz 21:00
  • Vasas SC Sportbusz–MTK Budapest esport 21:30

Első csapatunk vetélytársa a gyenge szezonkezdetet követően mindössze a tizenegyedik helyen álló Vasas SC Sportbusz. Becsületükre legyen mondva, hogy eddig az első helyezett Puskás Akadémia esporttal, illetve a második helyen vitézkedő Veszprém Futsal esporttal csaptak össze.

Csapatunk jelenleg a negyedik pozíciót foglalja el a tabellán, két pontra lemaradva a még hibátlan Puskás Akadémia esporttól, illetve a Veszprém Futsal esporttól.

 K&H MNEB HPCL III. osztály - 6-7. forduló

  • MTK Budapest FIFA Akadémia–GoalHub 20:00
  • GoalHub–MTK Budapest FIFA Akadémia 20:30
  • MTK Budapest FIFA Akadémia–EKE Safari-SmartHome esport 21:00
  • EKE Safari-SmartHome esport–MTK Budapest FIFA Akadémia 21:30

A harmadik vonalban fokozott iramban zajlanak a fordulók, az ott induló tizenhat csapat miatt. Annak érdekében, hogy az összes divízió küzdelme egyszerre fejeződjön be, már harmadik alkalommal kell lejátszaniuk a csapatoknak egymást követően két párharcot. Akadémistáinknak ez nem jelent problémát, hiszen így lehetőségük van még több tapasztalatot szerezni a bajnokságban.

November 29-én a GoalHUB elleni első párharcot követően azzal az EKE Safari-SmartHome esporttal mérkőznek meg ifistáink, őket november 22-én, a Magyar Kupában fordulatos mérkőzésen sikerült legyőzniük.

Akadémiánk szintén negyedik helyen áll bajnoksága tabelláján. Az eddig lejátszott tizenkét mérkőzésen huszonhét egységet gyűjtöttek fiatal játékosaink, amely öttel kevesebb az éllovas Hajdúnánás Fk – Goolassonál.

A második hét legjobbjai közé két játékosunk is bekerült:

Nagycsapatunkból Kiss Ákos, aki gólja mellett előkészítésben is jeleskedett.

Akadémiánkból idegenlégiósunk, Matheus Cavalcanti, aki az F1HL FC ellen mesterhármassal vette ki a részét csapata 5–1-es arányú győzelemből.

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!