Atlétika
Nagy Marcell

Irány a legjobb hat! (GALÉRIA)

Publikálva: 2015.03.01 Frissítve: 2015.03.01 Röplabda

Magabiztos, jó játékkal nyerte az MTK Budapest junior röplabdacsapata a bajnokság rájátszásának csoportkörét, és veretlenül jutott a hatos döntőbe.

A női juniorbajnokság alapszakaszának első négy helyezettje kapta a lehetőséget, hogy a rájátszásban háromcsapatos torna házigazdája legyen. Az MTK Budapest, az Aluprof-TF-Budapest, és az Albrecht-Miskolci VSC-MISI gárdáját látta vendégül az Ikercsarnokban. Mivel az alapszakaszban a borsodiak voltak a leggyengébbek, sejthető volt, hogy már az első összecsapáson eldőlhet a csoportelsőség. Azt azonban kevesen sejthették, hogy ekkora izgalmakat hoz az MTK Budapest és a TF összecsapása. Az ötödik szett döntött, mégpedig a házigazdák javára. Dicsérendő Molnárék küzdeni akarása, és lelkesedése.

A várakozásoknak megfelelően ezután az egyetemisták, és a házigazdák is megverték a miskolciakat, így az MTK Budapest lett a csoportgyőztes, a TF a második, és az MVSC a harmadik.

A torna érdekessége volt, hogy itt mutatkozott be a juniorcsapat edzőjeként a felnőttek korábbi trénere, Szél Márta. Az mindenképpen nagy siker, hogy a csapat a legjobb hat közé jutott, de az is biztos, hogy addig még sokat kell dolgozni, hiszen nyitásfogadásban, és a támadások befejezésében még sok volt a zökkenő.   

– Felüdülés volt a juniorokkal dolgozni. Nagyon büszke vagyok a lányokra, hiszen remekül küzdöttek, és megérdemelten jutottak az ország legjobb hat csapata közé – értékelte a látottakat Szél Márta, az MTK Budapest juniorcsapatának vezetőedzője.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!