Atlétika
Nemes Rita

Irány a Balaton!

Publikálva: 2020.12.09 Frissítve: 2020.12.08 Röplabda

A női röplabda Extraliga 11. fordulójában Balatonfüredre látogatunk.

Igazi rangadó vár csapatunkra csütörtök délután: közvetlen riválisunk, a Szent Benedek-Balatonfüred Röplabda Akadémia otthonában lépünk pályára. A legutóbbi három meccsen a bajnoki címre törő együttesek ellen léptünk pályára, többnyire az esélytelen nyugalmával.

Minket nagyon sokan féltettek a szezon előtt, majd idővel bebizonyítottuk, hogy nem is vagyunk annyira gyenge csapat, mint várták – vélekedett Leiszt Máté. – Sőt, meccsről-meccsre igyekeztünk megcibálni a nagycsapatok bajszát. Sokat léptünk előre ezen a téren, mert bár többnyire elvesztettük ezeket a szoros szetteket, de valahogyan el kell jutni idáig, szorossá kell tenni a játszmákat. Ezért mondom, hogy sokszor emberfelettit nyújt a csapat.

Milodanovics Andrea együttese ugyanúgy három pontot szerzett eddig, mint mi, és ugyanúgy a DVTK ellen tette azt.  A számok alapján tehát abszolút kétesélyes mérkőzés vár lányainkra Balatonfüreden, nehéz megjósolni a leendő győztes kilétét.

Ez is egy mérkőzés a sok közül, ugyanolyan hozzáállással kell készülnünk, mint az eddigiekre. Az edző mindig a győzelemmel elégedett, és ugyanez igaz a játékosokra is. Az elsődleges célunk, hogy megnyerjük a meccset, és ehhez a kvázi nagycsapatok ellen mutatott játékkal kell előrukkolnunk – ezúttal azonban végig, nem csak felvillanások erejéig.

A csütörtöki mérkőzésen Árpás Krisztina és Bátkai-Katona Ágnes fújja a sípot.

2020. december 10. 17:00 Szent Benedek-Balatonfüred RA–MTK Budapest (Extraliga, 11. forduló); Balaton Szabadidő és Konferencia Központ

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!