Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Hosszú versenynapok lesznek

Publikálva: 2015.08.04 Frissítve: 2015.08.03 Ritmikus gimnasztika

Maratoni versenynapokra számíthatunk a pénteken kezdődő FIG IV. Magyar Ritmikus Gimnasztika Világkupán és a FIG III. MTK Budapest Kupán. A budapesti eseményre rengetegen adták le a nevezésüket.

Várhatóan kora reggeltől késő estig tart mindegyik versenynap a Syma-csarnokban rendezendő RG VK-n – tudtuk meg Kovács Andrea versenyigazgatótól. „A Világkupa mellett a FIG III. MTK Budapest Kupán az utánpótlás korosztályokon túl felnőttek is indulnak. Mindegyik kategóriában hatalmas az érdeklődés” – mondta a versenyigazgató.

A magyar színeket a Világkupán egyéniben Vass Dóra képviseli, míg a kéziszercsapatban Boldizsár Blanka, Lakatos Réka, Ludányi Laura, Raub Nóra, Szakály Borbála, Wehovszky Vivien kapott helyet.

Az MTK Kupán a felnőtteknél Kécza Daniella, Ercsei Tünde, Borsányi Patrícia és Margaritisz Lili indul. A junior mezőnyben Kis Alexandrát, Váray Mírát, Pigniczki Fannit, Katona Hannát és Árkai Zsófiát láthatjuk, míg a pre-junioroknál Juhász Anna, Béres Eszter, Borda Korinna, Mariola Bodnarchuk, Csikós-Nagy Róza képviseli a magyar színeket.

A FIG IV. Magyar Ritmikus Gimnasztika Világkupát és a FIG III. MTK Budapest Kupát augusztus 7. és 9. között rendezik meg.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!