Kézilabda
Kobela Tamara

Hosszú hétvége

Publikálva: 2019.12.12 Frissítve: 2019.12.12 MTK Budapest

Az MTK Budapest sportolóinak programja.

December 12-én, csütörtökön az NB I B piros csoportjának 12. fordulójában, férfi kosárlabdacsapatunk a sereghajtó PVSK-CARGATE együttesét fogadja. A mieink 16 ponttal a 10. helyen állnak a tabellán, vendégeink eddig 12 pontot gyűjtöttek.

NB I B piros csoport, 12. forduló
MTK ELITE Basket–Pécsi VSK-CARGATE
2019. december 12. 19:15 – Törökbálint Sportközpont

A kínai Csiangtóban – szintén csütörtökön – megkezdődik a cselgáncsozók Masters 2019 versenye. -90 kg-ban a második helyen kiemelt Tóth Krisztián a C-csoportba került, ahol az afrikai bajnok, algériai Benamadi ellen kezdi meg a küzdelmet. A megmérettetésre 67 ország 448 sportolója nevezett, a -90 kilósok 35-en vannak.

A női amatőr NB I piros csoportjában a 10. fordulónál tartanak.  Pénteken MTK-Budapest–Vasas Akadémia mérkőzésre kerül sor. A mieink a hatodik, ellenfeleink a hetedik helyről várják az összecsapást. A találkozó 17:45-kor kezdődik a Városmajorban.

Röplabdázóink rövid időn belül harmadszor találkoznak a Vasas Óbuda együttesével. A két Magyar Kupa mérkőzés (0:3, 3:2 oda) után ezúttal az Extraligában feszül egymásnak a két együttes. A Vasas Óbuda–MTK Budapest meccs a Folyondár Sportközpontban lesz, pénteken 19:00 órakor. A találkozó élőben követhető itt.

Női kosárlabda NB I A-csoportjában a 11. fordulót rendezik. A TFSE-MTK–ELTE BEAC Újbuda találkozóra december 14-én szombaton 18:00 órakor kerül sor.

Labdarúgóink vasárnap lépnek pályára utoljára ebben az évben. A Merkantil Bank Liga listavezetője Tatabányára látogat, ahol  Budaörs–MTK Budapest meccs lesz a Grosics Gyula Stadionban 13:00 órakor. A találkozót élőben közvetítjük YouTube csatornánkon, illetve szövegesen az mtkbudapest.hu oldalon.

Hétvégén nagyüzem lesz a vívóknál, Szolnoktól Tokióig, Tauberbischofsheim-től Mödlingig lépnek pástra a sportolók, köztük az MTK Budapest versenyzői.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!