Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Horváth Attila: - Felkészültünk a Debrecen ellen

Publikálva: 2015.02.06 Frissítve: 2015.02.06 Kézilabda

A női NB I-es kézilabda-bajnokság 18. fordulójában az eddig 10 pontot gyűjtött, ám a tabellán 9. helyen álló, DVSC-TVP-Aquaticum otthonába látogat az MTK Budapest. A tét nem kisebb Horváth Attiláék számára, mint megőrizni a nyolcadik helyet.

Az MTK Budapest remek sorozatot tudhat maga mögött. A legutóbbi négy meccsükből hármat megnyertek (az Eubility Group Békéscsabát, a Szeged KKSE-t és a Mosonmagyaróvári KC SE-t győzték le). Ezzel szemben a debrecenieknek kifejezetten nehéz dolguk volt a legutóbbi három forduló során, hiszen az Érd és a Győri Audi ETO KC otthonában kikaptak, – igaz, előbbiektől csak egy góllal – a két meccs között pedig az FTC-Rail Cargo Hungáriát fogadták otthonukban, akik szintén nem kímélték őket.

Az MTK Budapest és a DVSC-TVP-Aquaticum számára most kezdődik az igazi hajrá. Tudja ezt a kék-fehérek mestere, Horváth Attila is.

– Nem lesz könnyű, de győzni megyünk, mert csak akkor marad életben a nyolcadik helyünk. Sajnos, nagyon sok betegünk van még mindig, számítok minden játékosomra. Felkészültünk a Debrecen ellen, melynek egyébként erős hatos fala és magas játékosai vannak. Bízunk benne, hogy vesszük az akadályt!

Bár az MTK Budapest jelenleg a nyolcadik helyen áll, korántsem biztos a bentmaradásuk. – Függ az ellenfeleink játékától, és a saját teljesítményünktől is. A Dunaújváros Kohász KA és az Érd a legjobb négy között, a Fehérvár KC a legjobb hat között szerepel, az Ipress Center-Vác jelenleg a tizedik a mezőnyben. Optimistán ugrunk neki az előttünk álló fordulóknak – nyilatkozta a szakember.

18. forduló

DVSC-TVP-Aquaticum – MTK Budapest

Időpont: 2015. február 6. (péntek) 18:00

Helyszín: Hódos Imre Sportcsarnok, Debrecen Kassai út 32-34.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!