Taekwondo
Salim Omar

Hétvégi sportesemények

Publikálva: 2019.11.21 Frissítve: 2019.11.22 MTK Budapest

Sportolóink programja november 22-24. között.

Az MTK ELITE Basket férfi U20-as kosárlabdacsapata nyitja a hétvégi események sorát, pénteken – november 22-én – 15:30-kor a veszprémi Vetési Albert Gimnázium sportcsarnokában a HOYA-PE Veszprém ellen lépnek pályára. A felnőttek, az NB I/B piros csoportjában 18:00 órakor kezdeneke ugyanott. Jakab Péterék mérkőzésének játékvezetői: TÖRÖK RÓBERT, Vida József, Földesi Ádám (Németh Csaba János). 

Hétvégén rendezik a németországi Cottbus-ban az Individual Apparatus World Cup olimpiai kvalifikációs tornaversenyt, melyen Schermann Bianka képviseli színeinket.

Női kardozóink – köztük Márton Anna – november 22-24. között a Franciaországban, Orléans-ban vesznek részt világkupaversenyen, melynek kimenetele rendkívül fontos az olimpiai részvétel szempontjából. Élő közvetítés is lesz a helyszínről.

Szombaton – november 23-án – karatékáinkra is komoly megmérettetés vár. 09:00 órakor kezdődik Szigetszentmiklóson a Városi Sportcsarnokban a 29. Tatami-kupa.

Aznap 09:15-kor tartják a Dunaharaszti Sportcsarnokban a taekwondo országos bajnokság megnyitóját, ezután kezdődik a verseny. Az olimpiai kvalifikációs megmérettetések előtt ez az utolsó hazai fellépése sportolóinknak.

Szintén szombaton, de 16:00 órakor a női röplabda Extraligában „hazai pályán”, a budaörsi Aramis csarnokban játszik Tóth Gábor együttese. A vendég a Jászberény Volleyball Team. A juniorok másnap, 16:00 órakor lépnek pályára a Városmajorban.

A TFSE-MTK Budapest A-csoportos női kosárlabdacsapata az Uni-Győr MÉLY-ÚT gárdáját fogadja a Városmajorban szombaton 18:00 órakor.

Felnőtt férfi labdarúgóink a Merkantil Bank Ligában vasárnap lépnek pályára Szegeden, a Szent Gellért Fórumban, ahol Szeged-Csanád Grosics Akadémia–MTK Budapest mérkőzést rendeznek 17:00 órakor.

Érdekesség, hogy női focistáink is Szegedre utaznak, a JET-SOL Liga mérkőzés 19:30-kor kezdődik ugyanott. (Update! A mérkőzés elmarad, az MLSZ döntése értelmében az MTK Hungária FC kapta a három pontot!)

Pályára lép az összes korosztályos focicsapatunk is. Mérkőzéseik pontos időpontja szombaton reggel jelenik meg weboldalunkon a „Percről percre” hírek között.

Az eredményekről folyamatosan beszámolunk honlapunkon, illetve vasárnap esti Hírlevelünkben, melyre az mtk.hu weboldal jobb alsó sarkában lehet feliratkozni – díjmentesen.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!