Tenisz
Gálfi Dalma

Hepp Kupa sikerre vágyva

Publikálva: 2014.12.02 Frissítve: 2014.12.02 Kosárlabda női

A Győr második csapatával játssza következő Hepp Kupa mérkőzését az MTK Budapest.

– Ó, a Hepp Kupa nagyon kedves melyen, az MTK Budapest mindig szívesen vesz részt – kezdi mondandóját Sztevan Csupics. A vezetőedző hozzáteszi, hogy ez remek lehetőség a fiatalok tesztelésére, hiszen a kupán kemény ellenfelekkel játszhatnak, komoly meccseket. A kék-fehérek következő ellenfele a Győr második csapata. A tréner győzelmet vár.

– A B ligás csapatunkban öt olyan, húsz év körüli játékos is van, aki naponta a felnőtt kerettel edz. Vagyis fizikálisan nem lehet baj velük. Nyilván az ilyen fiataloknál lehetetlen előre megmondani, hogy melyik napon, milyen játékkal rukkolnak elő. Ráadásul vannak erős ellenfelek, így a TF, vagy a Tatabánya, de mi is jók vagyunk.

A kupavédő az MTK Budapest, a tavalyi trófea ott van a klub irodájában, így Csupics mester naponta megy el mellette. Azt a serleget 2014 januárjában nyerték meg a lányok, miután a döntőben 80-59-re verték a Szekszárdot. Az edző azt mondja, jó lenne, ha még legalább egy évig ott maradna a dísztárgy, de persze megígérni nem tudja ezt.

Legutóbb egyébként a Kiss Lenke KS ellen játszottak Hepp Kupa meccset az MTK Budapest fiataljai. Könnyed, jó játékkal 107-35-re nyertek.

A győriek elleni mérkőzésre december 3-án, szerdán 17:45-kor kerül sor a Városmajorban.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!