Atlétika
Nemes Rita

Győzelem nincs, de legalább a pontrablás sikerült (VIDEÓ)

Publikálva: 2014.10.04 Frissítve: 2014.10.07 Kézilabda

Hat forduló után is nyeretlen az MTK Budapest női kézilabda-csapata az NBI-ben.

Jó hír viszont, hogy legalább a második pontja is megvan a csapatnak, miután 21-21-et játszottak a lányok a Mosonmagyaróvár otthonában.

Nehéz mérkőzés várt az MTK-ra, hiszen a Mosonmagyaróvár két hellyel előttük állt a tabellán. Ennek ellenére csak a pontszerzés volt az elfogadható, hogy a kék-fehér csapat elindulhasson felfelé a bajnoki táblázaton.

Győzelem nincs, de legalább a pontrablás sikerült (VIDEÓ)

Nagy elánnal vetette magát a küzdelembe mindkét gárda. A védelmek jól zártak, így elég kevés gól esett az első félidőben. 10-10-es állásnál jött a szünet. Ekkor az volt  a fő kérdés, hogy valamelyik csapat el tud-e szakadni a másiktól. Amelyiknek ugyanis ez sikerült volna, az könnyen meg is nyerhette volna ezt az alsóházi rangadót.

Csakhogy a második játékrészben is nagyon ügyeltek a védekezésre a hölgykommandók, így fej-fej mellett haladtak. A vége 21-21 lett, de ezzel egyik csapat mestere sem lehetett elégedett. A Mosonmagyaróvár nyilván szeretette volna otthon tartani a bajnoki pontokat, míg Horváth Attila vélhetően akkor lett volna elégedett, ha megszületik a csapat első győzelme. Erre a következő fordulóig biztosan várnia kell.

A helyi tv összefoglalója.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!