Tenisz
Piros Zsombor

Golovin Vlagyimir: „Közel tökéletes produkció kell a pontszerzéshez”

Publikálva: 2021.01.14 Frissítve: 2021.01.14 Kézilabda

Női kézilabdacsapatunk szombaton pótolja a negyedik fordulóból elhalasztott, Kisvárda elleni mérkőzését.

A K&H liga negyedik fordulójában csapatunk a Kisvárda Master Good SE otthonába látogat. A találkozót eredetileg szeptemberben rendezték volna, azonban ellenfelünk néhány játékosa koronavírusra utaló tüneteket produkált, így a felek a halasztás mellett döntöttek.

A Kisvárda eddigi kilenc meccséből kettőt nyert meg, így négy ponttal a tabella 10. helyén áll. Hozzátartozik azonban az igazsághoz, hogy Bakó Botond együttesének nem volt könnyű sorsolása: játszott már a Győrrel, a Siófokkal és a Ferencvárossal is – utóbbival kétszer is.

A Kisvárda legeredményesebb játékosa a 8 meccsen 36 találatot jegyző Szabó Nina, míg nálunk a 8/51-es jelzővel büszkélkedő Pál Tamara a házi gólkirály.

Egyértelműen nehéz meccs lesz a Kisvárda elleni. A legutóbbi két meccsükön, a Fradi és a Siófok ellen, igaz, pontot nem szereztek, de mindkétszer komoly ellenállást tanúsítottak. Remélem, hogy ugyanolyan tempót tudunk diktálni, mint a szerdai mérkőzésen, és a legjobbunkat tudjuk nyújtani. Közel tökéletes produkció kell a pontszerzéshez – vélekedett vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir.  
 
A szombati mérkőzésen Altmár Kristóf és Horváth Márton fújja a sípot, a hivatalos személyek Birta Sándor és Nagy László lesznek.

2021. január 16. 18:00 Kisvárda Master Good SE–MTK Budapest (K&H liga, 4. forduló); Kisvárda Városi Sportcsarnok 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!