Tenisz
Babos Tímea

Esélylatolgatás Nyári Virággal

Publikálva: 2014.09.17 Frissítve: 2014.09.18 Röplabda

A korábbi kiváló játékos, röplabdásaink szakosztály-igazgatója egyesével értékelte az ellenfeleket.

Már egy hét sincs a Női NB I-es Röplabda Bajnokság kezdetéig, amely az MTK számára hazai pályán, szeptember 27-én (szombat) 17:00 órakor kezdődik a Kaposvár együttese ellen.

Nyári Virág szakosztályvezető az ellenfeleket egyesével értékelte.

A korábbi sokszoros válogatott játékos meglátásai szerint a Kaposvár – mely a nyáron Újpestről két játékossal is erősített - elleni első forduló mindenképpen hozható. Hasonlóképpen az újonc Budaörs vagy a Miskolc, TF és a Palota RSC elleni meccs is. Utóbbi két csapat ugyanis gyengült az MTK szakosztály-igazgatója szerint.

Nehezebb falatnak bizonyul – idén is – a tavaly bajnoki címet szerző Békéscsaba, amely egy amerikai és két szerb játékossal erősített. Szintén kemény a Vasas, amely meglévő négy válogatott játékosa mellé még egyet szerződtetett Békéscsabáról. Fejtörést fog okozni a Nyíregyháza, amely augusztus végén brazil és kubai ütőjátékossal a legjobb 4 közé akar kerülni, a Gödöllő, melyből Hackl Szilvia ugyan az MTK-hoz igazolt, de a TF-ről érkezett center mellett 3 válogatott játékosuk van; az UTE a tavalyi bajnok Békéscsaba centerét és szerb ütőjét szerezte meg a saját amerikai légiósa mellé és végül, de nem utolsó sorban a szintén újonc Jászberény, amely a korábbi kiválóságai mellé két bosnyák játékost szerződtetett.

– Hogy idén ki lesz a befutó, nem tudni, mert most sokkal kiegyenlítettebb a mezőny – nyilatkozta Nyári Virág.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!