Atlétika
Moravcsik Angéla

Boldog születésnapot! (GALÉRIA)

Publikálva: 2020.05.01 Frissítve: 2020.05.01 Cselgáncs

Május elsején ünnepli születésnapját Tóth Krisztián.

Május 1-jén ünnepli születésnapját klubunk cselgáncsozója, Tóth Krisztián. Az immáron 26 éves judoka nem akármilyen eredménysorral büszkélkedhet: junior világbajnok (Fort Lauderdale, 2014), kétszeres U23-as Európa-bajnok (Tyumen, 2011; Szamokov, 2013), felnőtt Európa-bajnoki ezüst- (Kazany, 2016) és bronzérmes (Montpellier, 2014), illetve felnőtt világbajnoki ezüstérmes (Cseljabinszk, 2014).

Klubunk kiválóságának szeme előtt jelenleg az olimpiai kvalifikáció lebeg, amire reális esélyes is van a világranglistahelyezések alapján.

Nagy megnyugvást jelent, hogy ilyen előkelő helyen állok a rangsorban, hiszen nekem nem kell hajkurászni a pontokat. Arra kell ügyelni, hogy a legjobb nyolcban benne maradjak, mert ez a kiemelések miatt fontos, és jobb sorsolást kaphatok. Persze ezen kívül is lesznek remek képességű sportolók, nagyon kiélezett a mezőny, és apróságokon múlhat a verseny végkimenetele. Ebben a 90 kilogrammos súlycsoportban a gyorsaság és a dinamika is fontos, de a statikus erő is elengedhetetlen. Nagyon kiemelkedő alak nincs nálunk, akár tíz-tizenöt vetélytársam is éremért küzdhet.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!